Om Företaget

Retail Data Sundsvall AB bedriver kvalificerad datateknisk konsultverksamhet inom bland annat serverlösningar, datasäkerhet, nätverk, ip-kamerasystem, kassasystem, gymsystem, affärssystem, backup, hemsidor, webshop, digital skyltning, molntjänster, hosting och fjärranslutningar.

Konsultverksamheten har bedrivits sedan början av 2002 med gott anseende från både kunder och leverantörer. Under 2008 ombildades Retail Data Sundsvall HB till aktiebolag för att trygga och underlätta vidare utveckling och expandering. Konsultverksamheten bygger på nära personlig kännedom och relation mellan såväl Retail Data Sundsvall AB, samarbetspartners och kund. Retail Data Sundsvall AB erbjuder bra priser och ett personligt engagemang

Våra samarbetspartners är några av Nordens och vissa fall världens största aktörer. Detta medför att Ni alltid får kvalitet för pengarna även om Ni har en liten budget och begränsade förkunskaper inom datateknik. Vi samarbetar bland andra nära med Microsoft och kan i och med detta erbjuda Microsoft Volume Licensing Service, ett enkelt och kostnadseffektivt sätt för organisationer och företag att skaffa den senaste Microsoft-tekniken.

Vi erbjuder hårdvara som exempelvis servers, stationära och bärbara datorer, samt även surfplattor, skrivare, IP-kameror, routers… – det vill säga det mesta inom teknik- och databranschen. Gällande hårdvara har vi kompetens att analysera/felsöka samt reparera mot fast pris och kostnadstak. Detta omfattar även mjukvara där sega datorer ofta endast behöver en ordentlig virusrensning. Låt oss ge Era ”förbrukade” produkter nytt liv.

Vi levererar tekniska datalösningar och hjälper Er att driftsätta och säkra Ert system. Som leverantör av datatekniska tjänster fungerar vi som en del av Er verksamhet, där vi gör allt för att anpassa och hjälpa med det system som passar just Era krav och behov.

Fördelarna med att göra affärer med ett mindre konsultföretag är många, till att börja med kan vi som ett lite mindre konsultföretag ge Er det personliga engagemang och den insikt i affären som de större företagen inte kan. Vi är både billigare och bättre, med en positiv och utvecklande inställning. Vidare erbjuder vi korta responstider vid avbrott och tillsyn av Ert system. Slutligen kan nämnas den personlighet som ofta inte ryms hos de större alltid finns hos oss. Vi konsulterar ett mindre antal kunder vilket medför att kunden prioriteras högre och ges mer utrymme.

Med denna hemsida vill vi ge en bild av vårt utbud av varor och tjänster samt understryka våra konkurrenskraftiga priser. Ni är alltid välkomna med förfrågningar eller önskemål på hårdvara eller tjänster som skulle passa Er verksamhet.

Allt erbjuds till ett mycket förmånligt pris och med korta leveranstider. Vi innehar F-skattsedel och möjliggör därmed affärer med bl.a. företag, stat, kommun och landsting. Ni som kund kan se oss som spindeln i Ert datanät där vi med lång erfarenhet och ledande partners kan leverera helhetslösningar med mycket hög kvalitet och driftsäkerhet.

Besök oss gärna på Facebook för fortlöpande information kring erbjudanden, tävlingar och annat matnyttigt.

Välkommen som kund hos oss på Retail Data Sundsvall AB!

Retail Data Sundsvall AB förbehåller sig för eventuella felaktigheter som kan förekomma på denna hemsida. Ibland är alla våra tekniker ute på kunduppdrag, boka därför gärna ett möte med oss innan Ni besöker oss på Bultgatan 8.