Välkommen!

Retail Data Sundsvall AB bedriver kvalificerad konsultverksamhet inom ett stort antal datatekniska områden med varor och tjänsteutbud för ett brett spektrum av kunder. Våra samarbetspartners är några av Nordens och i vissa fall världens största aktörer vilket borgar för god kvalitet och insikt i uppdragen.

Vi utför konsultuppdrag av varierande storlek mot ett stort antal branscher, där vi hjälper allt från egenföretagare till slutkunder som omsätter mångmiljonbelopp med hundra och i vissa fall tusentals anställda.

Som leverantör av datatekniska konsulttjänster fungerar vi som en del av kundens verksamhet, där vi gör allt för att anpassa och hjälpa kunden med just deras problem och behov. Ni som kund kan se oss som spindeln i Ert datanät där vi med lång erfarenhet och ledande partners kan leverera delar eller kompletta helhetslösningar av mycket hög kvalitet och driftsäkerhet.

Med denna hemsida vill vi ge en bild av vårt utbud av varor och tjänster, utöver vill vi understryka det personliga engagemang vi alltid lägger i uppdragen med en positiv och utvecklande inställning.

Allt erbjuds till mycket förmånliga priser och med korta leveranstider. Vi innehar F-skattsedel och möjliggör därmed affärer med bl.a. företag, stat, kommun och landsting.  Välkomna med förfrågningar kring tjänster eller hårdvara som skulle passa just Er!

Kontakta oss gärna genom formuläret under Kontakt , skicka ett mail till info@retail-data.com eller ring oss på 060-12 03 90.