Om Oss

Kvalificerad datateknisk konsultverksamhet inom bland annat serverlösningar, datasäkerhet, nätverk, ip-kamerasystem, kassasystem, gymsystem, affärssystem, backup, hemsidor, webshop, digital skyltning, molntjänster, hosting och fjärranslutningar.

Vi bedriver konsultverksamhet inom ett stort antal områden med varor och tjänsteutbud för ett brett spektrum av kunder. Vi utför konsultuppdrag av varierande storlek mot ett stort antal branscher, där vi hjälper allt från egenföretagare till slutkunder som omsätter mångmiljonbelopp med hundra och i vissa fall tusentals anställda.

Vi innehar F-skattsedel och möjliggör därmed affärer med bl.a. företag, stat, kommun och landsting.

Retail Data Sundsvall AB

Vi levererar tekniska datalösningar och hjälper Er att driftsätta och säkra Ert system. Som Er leverantör av datatekniska tjänster fungerar vi som en del av Er verksamhet. Konsultverksamheten har bedrivits sedan början av 2002 med gott anseende från både kunder och leverantörer. Under 2008 ombildades Retail Data Sundsvall HB till aktiebolag för att trygga och underlätta vidare utveckling och expandering. Konsultverksamheten bygger på nära personlig kännedom och relation mellan såväl Retail Data Sundsvall AB, samarbetspartners och kund. Retail Data Sundsvall AB erbjuder bra priser och ett personligt engagemang.

Fördelarna med att göra affärer med ett mindre konsultföretag är många, till att börja med kan vi som ett lite mindre konsultföretag ge Er det personliga engagemang och den insikt i affären som de större företagen inte kan. Vi är både billigare och bättre, med en positiv och utvecklande inställning. Vidare erbjuder vi korta responstider vid avbrott och tillsyn av Ert system. Slutligen kan nämnas den personlighet som ofta inte ryms hos de större alltid finns hos oss. Vi konsulterar ett mindre antal kunder vilket medför att kunden prioriteras högre och ges mer utrymme.

Våra samarbetspartners är några av Nordens och vissa fall världens största aktörer. Detta medför att Ni alltid får kvalitet för pengarna även om Ni har en liten budget och begränsade förkunskaper inom datateknik. Vi samarbetar bland andra nära med Microsoft, Cisco, Visma, Autotask, Panda security och kan i och med detta erbjuda exempelvis Volume Licensing Service, ett enkelt och kostnadseffektivt sätt för organisationer och företag att alltid ha tillgång till de senaste mjukvarulösningarna.

Vi erbjuder ett stort utbud av hårdvara som exempelvis server, stationära och bärbara datorer, nätverksutrustning samt kringutrustning som surfplattor, skrivare, IP-kameror, bild och ljud - det vill säga det mesta inom teknik- och databranschen. Gällande hårdvara har vi även kompetens att analysera/felsöka samt reparera mot fast pris och kostnadstak. Detta omfattar även mjukvara där sega datorer och system ofta endast behöver en översyn med konfigurering och rensning av skadlig kod. Låt oss ge Era ”förbrukade” produkter och system nytt liv.

Ni som kund kan se oss som spindeln i Ert datanät där vi med lång erfarenhet och ledande partners kan leverera helhetslösningar med mycket hög kvalitet och driftsäkerhet. Ibland är alla våra tekniker ute på kunduppdrag eller att kontoret står obemannat av annan anledning, boka därför gärna ett möte med oss innan Ni besöker oss på Bultgatan 8.

Retail Data Sundsvall AB förbehåller sig för eventuella felaktigheter som kan förekomma på denna hemsida. ©Retail Data Sundsvall AB 2020-2030