Tjänster

Vi utför datakonsultuppdrag av varierande storlek mot ett stort antal branscher och slutkunder. Som leverantör av datatekniska tjänster fungerar vi som en del av kundens verksamhet där vi som IT-avdelning driftsätter, underhåller, utvecklar samt analyserar och felsöker datamiljön.

Retail Data Sundsvall AB har även flera års erfarenhet av så kallad field work eller hands and feet-support, där vi arbetar som den lokala datateknikern hos företag och organisationer som lagt sin IT-drift utomlands (outsourcing).

Vi bedriver kvalificerad datateknisk konsultverksamhet inom bland annat datorklienter, server, datasäkerhet, nätverk, brandvägg, IP-kamerasystem, kassasystem, gymsystem, affärssystem, backup, hemsidor, webshop, digital skyltning, molntjänster och fjärranslutningar.

Förutom att Retail Data Sundsvall AB fungera som del av kundens verksamhet i likhet med en IT-avdelning erbjuder vi även privatpersoner och företag konsulttjänster inom ett flertal andra områden. Några av dessa konsulttjänster presenteras nedan:

Datoranalys & virusrensning

Seg dator? Virus i datorn? Retail Data Sundsvall hjälper Er med analys samt virusrensning av Ert system. Passa på att nu nyttja denna tjänst till ett rabatterat pris och få en snabbare och framförallt säkrare dator.

För den låga kostnaden av 495 kronor (inkl. moms) genomför vi en grundlig och professionell analys av Er dator samt rensar den från vanligt förkommande virus och trojaner. Visar det sig att skadlig kod lagt sig djupt i Ert system följer vi upp med en mer avancerad rensning för samma förmånliga prisbild.

Andra tjänster som kan tillämpas är optimering och säkerhetskopiering av Er dator. Vi erbjuder även i samband med datoranalys uppdatering av hårdvara samt mjukvara till förmånligt pris, givetvis inklusive montering och installation.

Välkommen in!