Tjänster

Vi utför datakonsultuppdrag av varierande storlek mot ett stort antal branscher och slutkunder. Som leverantör av datatekniska tjänster fungerar vi som en del av kundens verksamhet där vi som IT-avdelning driftsätter, underhåller, utvecklar samt analyserar och felsöker datamiljön.

Retail Data Sundsvall AB har även flera års erfarenhet av så kallad field work eller hands and feet-support, där vi arbetar som den lokala datateknikern hos företag och organisationer som lagt sin IT-drift utomlands (outsourcing).

Vi bedriver kvalificerad datateknisk konsultverksamhet inom bland annat datorklienter, server, datasäkerhet, nätverk, brandvägg, IP-kamerasystem, kassasystem, gymsystem, affärssystem, backup, hemsidor, webshop, digital skyltning, molntjänster och fjärranslutningar.

Förutom att Retail Data Sundsvall AB fungera som del av kundens verksamhet i likhet med en IT-avdelning erbjuder vi även privatpersoner och företag konsulttjänster inom ett flertal andra områden.

Några av dessa konsulttjänster presenteras nedan:

Hemsida och webbshop

I samarbete med Visma Spcs skräddarsyr vi er hemsida efter just ert önskemål där alla företag erbjuds gratis hemsida på obegränsad framtid. Med sömlös integrering mot Visma ekonomisystem samt möjlighet till avancerad webbshop skapar vi en framtidssäker plattform med bland annat automatisk mobilanpassning och sökmotoroptimering (SEO) vilken gör att dina kunder lättare hittar din hemsida i sökmotorer.

Om dina behov ökar finns det en betalversion med fler undersidor, språkhantering och serviceavtal. Dessutom kan du enkelt koppla på Visma Webshop för att sälja dina produkter i nätbutik. Det centraliserade gränssnittet kräver ingen förkunskap och vi på Retail Data hjälper er med att bygga samt komma igång att jobba mot er nya hemsida och webshop.

Själva uppbyggnaden av hemsida kostar från 2 500kr exkl. moms. beroende på komplexiteten av era önskemål samt storleken av själva hemsidan, välkommen med just ert önskemål. Vi kan tillhandahålla hela kedjan av domännamn, webbhotell samt den grafiska processen med material inklusive vektorbaserad logga etc. Kontakta oss gärna för ytterligare information och demonstration.

Välkommen som kund hos oss på Retail Data Sundsvall AB och Visma Spcs.


Läs mer om Visma website och webshop här:
https://vismaspcs.se/produkter/webblosningar/hemsida-och-webbshop/visma-website?gclid=CICyyLGImtACFRRJGQod-ZIHYQ